Lyst på hund, men har ikke råd?

Har du lyst på hund? Hvem faller vel ikke pladask for disse søte små valpene. Men la oss være ærlige. Det å være hundeeier innebærer ikke bare et stort ansvar, det koster også penger – mye penger. Da tenker vi ikke bare på løpende utgifter til mat og stell, men også til vaksinasjon osv. Hva hvis hunden din blir syk eller har skadet seg?

Økonomisk trygghet hvis uhellet er ute

Hvis hunden for eksempel må opereres, kommer regningen raskt opp i mange tusen kroner. Har hunden en svakhet som for eksempel svake hofter, slik som noen raser har, kan utgiftene hos veterinæren fort bli en sjokkerende og uventet utgiftspost. Da kan det være greit å vite at man har litt penger i reserve hvis uhellet skulle være ute. Ett alternativ er å ta opp et lån uten sikkerhet.

Når du trenger penger raskt – uten noe snikksnakk

Med denne typen lån trenger du ikke å stille sikkerhet for lånet. Et slikt lån tar man opp som et rent lån, dog det kan også dreie seg om et lån med en spesifikk avdragsordning.

Ettersom du slipper å stille sikkerhet for lånet, er det heller ingen som trenger å vite hva du har tenkt å bruke pengene til. Enten du vil bruke pengene på en utenlandsreise, mat eller ubetalte regninger, er det helt opp til deg og det er ingen som blander seg inn i dette.

Hvordan fungerer lån uten sikkerhet?

Det er enkelt å søke om Allelånutensikkerhet.no ettersom hele søknadsprosessen foregår på nettet. Det er per i dag svært få banker igjen som bruker fysiske filialer. På nettet derimot, finnes det et hav av banker å velge blant. Her kan du raskt og enkelt laste ned søknadsskjema og annen informasjon om renter, maks lånebeløp, osv. Noen banker låner kun ut mindre summer, mens andre banker låner ut store summer.

Kredittsjekk – hva er det?

Etter at du har skrevet inn all informasjonen som lånetilbyderen krever, sender du inn søknaden. Det som da skjer er at det vil bli foretatt en kredittvurdering av deg. Dette betyr at utlåner sjekker om du har aktive inkassosaker eller at du er registrert i offentlige registre om du har betalingsanmerkninger. Hvis du har det, må du først gjøre opp for dette før du i det hele tatt har mulighet til å få innvilget lånesøknaden din.

Med dette i tankene håper vi at du som nybakt hundeeier føler deg litt tryggere på det økonomiske rundt det å ha hund, om du plutselig skulle få behov for rask kapital for å kunne ta godt vare på den lille krabaten.